نكاتی در مورد پخت قارچ


نكاتی در مورد پخت قارچ


 


قارچ تازه در مدت چند دقیقه کاملا می پزد وهرگز نباید در آب بماند و داخل کلاهک آن راباید کاملا تمیز کرد.
بریدن قارچ انواع مختلف دارد:
▪ ابتدا ساقه آنها را می توان جدا کرد و ازکلاهک آنها می توان غذایی در فریا به صورت کباب درست کرد. از ساقه های آن می توان برای سس یا سوپ استفاده نمود.
▪ قارچ درسته را می توان به طول برید، به طوری که ورقه های نازک به شکل خود قارچ به دست بیاید، قارچ های کوچک و ریز را می توان درسته به کار برد.
▪ طرز پختن قارچ بسیار آسان است ، کافی است پس از تمیز کردن ، آنها را در کمی کره تفت داد یاکباب کرد یا با کره در ظرفی قرار داد و در فر ملایم در حدود ۱۰ دقیقه پخت .

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه