طرز تهیه سس هلندیز


طرز تهیه سس هلندیز


 


مواد لازم برای یک پیمانه:
زرده تخم مرغ:

۳ عدد
آب لیمو ترش:

۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز:

به مقدار کم
نمک:

به مقدار کم
کره داغ و آب شده:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه زرده تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و آب لیمو را در غذاساز مخلوط کنید.

سپس در حالی که دستگاه روشن است به آرامی کره را به مواد اضافه کنید تا غلیظ و خامه ای شود.

این سس را می توان با گوشت، ماهی، سبزیجات و... مصرف کرد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه