طرز تهیه تهیه برنجک(برنج بو داده)


طرز تهیه تهیه برنجک(برنج بو داده)


 


مواد لازم برای تهیه برنجک
▪ برنج، ۵۰ گرم
▪ روغن، یک قاشق سوپ خوری
▪ شیر، یک لیوان
▪ نمک، نصف قاشق سوپ خوری


طرز تهیه برنجک:
ابتدا برنج ها را شسته و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد؛ پس از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی داخل یک تابه گود، یک قاشق روغن ریخته و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید.
پس از اینکه مدتی تفت داده شد، آب نمک را آماده کرده و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف، آن را عوض کرده و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه