سس ترش و شیرین مخصوص کوفته قلقلی


سس ترش و شیرین مخصوص کوفته قلقلی


 


مواد لازم برای تهیه ۶۰ عدد کوفته:
کنسرو آناناس:

یک قوطی
کره:

۲ قاشق غذاخوری
شکر (ترجیحا قهوه ای):

۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت:

یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب:

۲ قاشق غذاخوری
سس سویا:

یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:

نصف قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای (سبز، نارنجی یا قرمز):

۲ عدد
گوشت قلقلی شده:

۶۰ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کنسرو آناناس را از صافی رد کنید و آب به دست آمده را با کره، شکر، آردذرت، سرکه، سس سویا و زنجبیل مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس، تکه های آناناس، تکه های فلفل دلمه ای و کوفته ها را در ظرف پیرکس بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

ارزش غذایی هر یک عدد کوفته با سس:
کالری:

۴۵
چربی:

۲.۵ گرم
کلسترول:

۱۵ میلی گرم
سدیم:

۴۵ میلی گرم
کربوهیدرات:

۳ گرم
پروتئین:

۳ گرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه