دستور تهیه سوپ مرغ و برنج-غذای روزهای سرماخوردگی


دستور تهیه سوپ مرغ و برنج-غذای روزهای سرماخوردگی


 


امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه غذایی را آموزش می دهیم که مناسب برای روزهایی است که اعضای خانواده تان سرما خورده اند.
سوپ مرغ و برنج غذایی با طعم متفاوت برای این روزهاست.
● سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ مرغ ۱۰۰گرم
▪ برنج یک دوم لیوان
▪ آب ۸لیوان
▪ کره یک قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده یک سوم لیوان
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) مرغ را تکه می کنیم خوب می شوییم و در قابلمه می ریزیم سپس آب را به آن اضافه می کنیم.
۲) ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کرده و می گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد.
۳) پوست و استخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش ریش می کنیم.
۴) مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم.
۵) برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم.
۶) نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود.
۷) در آخر کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه