تکنیکهای آشپزی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش


تکنیکهای آشپزی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش


 


تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش:


_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.



_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.



_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.



_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.



_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.



_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.



_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.



_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه